Drobni tisk

FIN DROBNI TISK z vsemi podatki o pogojih spletnega poslovanja

1. SPLOŠNOSTI
Spletno prodajo knjig na svoji spletni strani izvajajo VigeVageKnjige, zavod za literarno založništvo in druge svobode, z domicilom Na produ 26, SI-2391 Prevalje, Slovenija (skrajšano: Zavod VigeVageKnjige, med nami: VVK). Zavod je v razvid vpisan pri Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu z matično številko 6499732000 in identifikacijsko številko za DDV 23482249. Kljub posedovanju slednje zavod VigeVageKnjige ni zavezanec za DDV.

2. CENE
Vse naše cene so v evrih (EUR) in vključujejo 9,5-odstotni DDV, kot ga za knjige določa slovenska zakonodaja. Cene veljajo do preklica. Na spletni strani je ob posamezni knjigi torej navedena maloprodajna cena (MPC) oz. cena z že obračunanim popustom.

3. RAČUN, NAROČILO IN DOSTAVA – MOČ ŠTEVILKE 8 (OSEM)
Knjige je mogoče naročiti ali v spletni trgovini ali z elektronsko pošto na naslov first_piper@vigevageknjige.org. Ko prejmemo naročilo, ti pošljemo predračun z vsemi podatki in te prosimo, da ga plačaš najkasneje v 8 (osmih) dneh, sicer smo ga prisiljeni, z žalostjo v srcu, zavreči in pozabiti. Ko pa plačilo prejmemo, ti naročeno z veseljem pošljemo najkasneje v 8 (osmih) dneh, načeloma pa takoj, takoj. Če imaš reklamacije, jih lahko uveljaviš, ugani, v 8 (osmih) dneh po prejemu pošiljke, sprejemamo pa jih na naslovu pipe_broken@vigevageknjige.org. Račun prejmeš po pošti, ljubko vtaknjen v naročeno.

4. POŠTNINA
Stroški pakiranja in poštnine v MPC niso všteti. Glede na število naročenih knjig se obračunajo po naslednjem ceniku: 1 ali 2 naročeni knjigi = 3 EUR, 3 ali več naročenih knjig = 6 EUR. Pri naročilih v tujino poštnino izračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. O znesku poštnine te v takem primeru lahko predhodno obvestimo – če to želiš, pusti zaznamek s kontaktno telefonsko ob naročilu, ena od nas te bo poklicala s pošte, preden pošiljko oddamo.

5. ODSTOP OD NAKUPA
Bralka/bralec si lahko premisli, za kar ima od prejema naročenega 15 (petnajst) dni časa. V ta namen mora poslati pisno obvestilo na elektronski naslov first_piper@vigevageknjige.org in naročeno nato vrniti v nespremenjeni obliki, nepoškodovano na naš naslov, za kar ima 8 (osem) dni časa, šteto od dne obvestila o odstopu od nakupa. Poštnino za vračilo mora poravnati naročnik/naročnica, celotno kupnino pa bomo z VigeVageKnjig nato najkasneje v 5 (petih) dneh vrnili na tvoj transakcijski račun, ki ga, vljudno prosimo, navedi v sporočilu o odstopu od nakupa.

6. DOKUMENTACIJA
Vsa dokumentacija o naročilu in nakupu se hrani in je dostopna na naslovu založbe VigeVageKnjige.

7. VARNOST PODATKOV
Zagotavljamo, da vse osebne podatke skrbno hranimo in da jih uporabimo zgolj in samo v namene naročila. Ne posredujemo jih tretjim osebam in ne uporabljamo jih za množično pošiljanje obvestil. Bralec/bralka se ob naročilu lahko, če želi, naroči na naše e-novice, ni pa to obvezno in ni pogoj za nakup. Obvezno pa je, da se zaveda, da z oddajo naročila potrjuje svojo seznanjenost z našimi splošnimi prodajnimi pogoji (torej temi tukaj) ter svoje strinjanje z njimi.