Brezplačna poštnina za vsa naročila!
Eva Mlinar

Koledar Vinjete straholjubca

Eva Mlinar

Koledar Vinjete straholjubca

Dimenzije: 21 x 22,5 cm
10,00 €

Mesečni koledar VINJETE STRAHOLJUBCA za leto 2020 sestavlja dvanajst podob iz istoimenske zbirke plus pomanjšana Mapa mundi, ki je knjigi dodana, v koledarju pa predstavlja naslovno stran.

Koledar ni spet ali zvezan, tako da lahko vsak list nalepite, kamor želite, del s štetjem dnevom in imenom meseca pa lahko kasneje odstrižete in ohranite samo sijajno ilustracijo Eve Mlinar.

Mesečni koledar VINJETE STRAHOLJUBCA je izšel v omejeni nakladi 150 izvodov. 

Eva Mlinar (1985) je zaključila študij umetnostne zgodovine na Filozofski fakulteti ter študij vizualnih komunikacij na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje (ALUO) v Ljubljani. Ukvarja se predvsem z ilustracijo in najraje ustvarja za gledališče – oblikovala je plakate za gledališke odre v New Yorku, snovala naslovnice za knjige Knjižnice MGL, trenutno pa skrbi za vizualno podobo predstav Anton Podbevšek Teatra v Novem mestu. Skupaj z oblikovalko Hano Jesih je leta 2018 izdala knjigo umetnika IMPRESIJE: Ljubljana/Istanbul, ki je bila rezultat njune enoletne likovne korespondence. V ilustracijo pogosto vnaša elemente kolaža in je ljubiteljica groteske, starih zemljevidov, Bližnjega vzhoda in srednjega veka.