Brezplačna poštnina za vsa naročila!

Pogoji prodaje

Tole je FIN DROBNI TISK z vsemi podatki o pogojih spletnega poslovanja z založbo VigeVageKnjige:

1. SPLOŠNOSTI

Spletno prodajo knjig na svoji spletni strani izvajajo VigeVageKnjige, zavod za literarno založništvo in druge svobode, z domicilom na naslovu Adamičeva 22, SI-1000 Ljubljana, Slovenija (skrajšano: Zavod VigeVageKnjige, med nami: VVK). Zavod je v razvid vpisan pri Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu z matično številko 6499732000 in identifikacijsko številko za DDV 23482249. Kljub posedovanju slednje zavod VigeVageKnjige ni zavezanec za DDV.

2. CENE

Vse naše cene so v evrih (EUR) in vključujejo 9,5-odstotni DDV, kot ga za knjige žal določa slovenska zakonodaja. Cene veljajo do preklica. Na spletni strani je ob posamezni knjigi torej navedena maloprodajna cena (MPC) oz. cena z že obračunanim popustom.

3. RAČUN, NAROČILO IN DOSTAVA – MOČ ŠTEVILKE 8 (OSEM)

Knjige je mogoče naročiti ali v spletni trgovini ali z elektronsko pošto na naslov first_piper@vigevageknjige.org. Ko prejmemo naročilo, ti pošljemo predračun z vsemi podatki in te prosimo, da ga plačaš najkasneje v 8 (osmih) dneh, sicer smo ga prisiljeni, z žalostjo v srcu, zavreči in pozabiti. Ko pa plačilo prejmemo, ti naročeno z veseljem pošljemo najkasneje v 8 (osmih) dneh, načeloma pa takoj, takojci. Če imaš reklamacije, jih lahko uveljaviš, ugani, v 8 (osmih) dneh po prejemu pošiljke, sprejemamo pa jih na naslovu anja@vigevageknjige.org. Račun prejmeš po pošti, ljubko vtaknjen v naročeno.

4. POŠTNINA

Stroški pakiranja in poštnine v MPC niso všteti, vendar jih od začetka leta 2018 ne obračunavamo več. Poštnino, skratka, častimo - za kolikorkoli naročenih knjig in kamorkoli. 

5. ODSTOP OD NAKUPA

Bralka/bralec si lahko premisli, za kar ima od prejema naročenega 15 (petnajst) dni časa. V ta namen mora poslati pisno obvestilo na elektronski naslov first_piper@vigevageknjige.org in naročeno nato vrniti v nespremenjeni obliki, nepoškodovano, na naš naslov, za kar ima 8 (osem) dni časa, šteto od dne obvestila o odstopu od nakupa. Poštnino za vračilo mora poravnati naročnik/naročnica, celotno kupnino pa bomo z VigeVageKnjig nato najkasneje v 5 (petih) dneh vrnili na njen ali njegov transakcijski račun, ki naj ga, vljudno prosimo, navede v sporočilu o odstopu od nakupa.

6. DOKUMENTACIJA

Vsa dokumentacija o naročilu in nakupu se hrani in je dostopna na naslovu založbe VigeVageKnjige.

7. VARNOST PODATKOV

Zagotavljamo, da vse osebne podatke skrbno hranimo in da jih uporabimo zgolj in samo v namene naročila. Ne posredujemo jih tretjim osebam in ne uporabljamo jih za množično pošiljanje obvestil. Bralec/bralka se ob naročilu lahko, če želi, naroči na naše e-novice, ni pa to obvezno in ni pogoj za nakup. Obvezno pa je, da se zaveda, da z oddajo naročila potrjuje svojo seznanjenost z našimi splošnimi prodajnimi pogoji (torej temi tukaj) ter svoje strinjanje z njimi.