Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

Iščemo hišno postavljavko / hišnega postavljavca!

Založba VigeVageKnjige z novim letom išče

 

HIŠNO POSTAVLJAVKO / HIŠNEGA POSTAVLJAVCA

 

za redno & resno honorarno (seveda honorirano) sodelovanje.

 

Na leto ta čas izdamo med 8 in 10 novih naslovov in … en človek jih mora postaviti! Iščemo, skratka, novo udarno moč, ki se nam želi pridružiti in postati – VestenVeselKader; kdor bo izbran_, postavlja namreč vse VVKnjige v sezoni.

 

Torej – kakšno novo silo iščemo?

 

Zrelost duha je nujni pogoj za sodelovanje. To v praksi pomeni prevzemanje odgovornosti, samoiniciativnost, zanesljivost, strpnost ter smisel za humor. Ekstra fajn je, če imaš tudi veselje do petja ali/in osvajanja gorskih vršacev, ker se v prostem času dobivamo na pevskih vajah in hodimo skup v hribe.

 

Pri VVK se držimo rokov in ne zamujamo, ker se vsi zavedamo, da je naše delo timsko in bo v primeru moje zamude nastradal nekdo od mojih sodelavk_, kar ni niti fer niti kul. V bistvu je kar #fej.

 

Iščemo človeka, ki obvlada delo s programoma PS in ID ter komplet pripravo na tisk. Delaš pri sebi doma, komuniciramo preko mailov & telefona. Kadar je frka, se dela tudi čez vikend, trudimo pa se, v skupno dobro, da je frke čim manj.

 

V praksi velja, da včasih črkovne vrste, ki jih dobimo, ne vsebujejo šumnikov – v takih primerih jih je treba ročno narediti & dodati. Pogosto je treba na spletu poiskati črkovno vrsto, podobno originalni. Redko, a se zgodi, da objavimo kako knjigo, kjer je treba tekst v oblačke vpisati na roko, ker črkovna vrsta ne obstaja, tako rekoč v vsaki knjigi pa je potrebno na roke napisati vsaj kak BAMF! ali ŠPLJOC!, imeti moraš torej občutek za estetično in pretanjen posluh za stripovske podobe, da veš, kaj se s čim sklada, kaj pa sploh ne, fajn pa je tudi, če imaš oz. lahko pofuraš berljivo pisavo in če imaš tisto malo USB tablico s svinčnikom.

 

Biti moraš tudi kar picajzlast_, ker je pri risoromanih radost ravno v detajlu.

Ne sme ti biti odveč popravljati, ker je popravljanja precej, in sposobna_ moraš biti sodelovati z Anito v tiskarni.

Lepo je, če obvladaš trike & finte PSja in IDja, ker so slednji kdaj potrebni. In da se jih samoiniciativno spomniš, ko imamo en problem, in samostojno predlagaš, kako ga bi lahko rešili – to nucamo!

Če znaš čarati, super … ni pa to pogoj. ;-)

 

In potem je še ena stvar: mi smo ”solidna firma” s svojstvenim smislom za humor. Hočem reči, posedujemo & vestno gojimo VVK-duh®, na katerega smo kar ponosni, kaže pa se tudi v tem, kaj in kako kaj damo od sebe. To je težko opisati … kdor se bo prijavil, pa verjetno itak ve, o čem govorimo, a ne. No, to je en od pogojev: da veš, o čem govorimo, ko rečemo ”VVK-duh”. J

 

Postavljanje, jasno, honoriramo, honorar izplačamo v osmih dneh po tem, ko gre knjiga v tisk, višina bruto honorarja pa je odvisna od zahtevnosti posamezne knjige & se o njej vnaprej dogovorimo, da je vsem ok. Pa tudi sicer sta sposobnost dialoga in hladnokrvnost visoko na lestvici naših vrednot.

 

Če imaš torej VeseljeVKnjigah, nam pošlji svoj CV & kontaktne podatke & razlog, čemu se prijavljaš, na e-mail anja@vigevageknjige.org (Anja) do 1. 10. 2019.

Izbrane kandidatke in kandidate bomo povabili na kavo, nakar se bomo odločili za enega oziroma eno … in 2. 1. 2020 skup zavihali rokave. :D

 

Živele_!