Dobrodošel, Dean!

Pri dobrih novicah je najboljše od vsega pa, kadar jih ni takoj konec. Po objavi rezultatov razpisa JAK je tako tukaj še ena, namreč ena najbolj spektakularnih dobrih novic, kar bi si jih mogli zamisliti: ekipo sodelavcev in sodelavk VigeVageKnjig je za letos na položaju mojstra kreativca vizualca obogatil popolnoma legendarni, neprecenljivi, spektakularni, en & edini ... Dean Ivandić a. k. a. Dean Behemot. Počaščeni smo, skrajno navdušeni in popolnoma srečni, da je sprejel naše vabilo, da se nam pridruži in za nas izriše par vizualij za Sezono 4. Stari, Dean za VVK!


Pestovali smo že par let skrivno željo, da bi končno dali delat VVK majčke, vsaj za ekipo. Nekak se nam je zdelo, da delovne akcije niso delovne akcije, če nimaš majčke z eno označbo, v katero si brišeš švic, ki ti kaplja z razigranega obraza, medtem ko prekladaš škatle, denimo. Dean se je lotil dela. Tole, kar je spodaj, je to, kar bo v sodelovanju z gospo Darjo, ki obvlada sitotisk, postalo čez prav malo časa - prva VigeVageKnjige majčka! Na roke je zrisano, ne vem, a si mlajše bralstvo to sploh zna zamislit ... človek je tole 14 dni risal na roke na A1 format. Popolnoma noro, da o sami nezgrešljivi Dean-estetiki, lepoti detajla ter simboliki zamašenega korita v prvi knjižni hiški sploh ne govorim. Ja, legenda Cluny Brown je še kako živa & zdrava & prisotna v naših mislih. :-)


Ker je pa stvar Deanu tako dobro uspela, smo se prècej odločili, da jo damo pa tudi na VVKartice. Ker, ej ... halo, lejte to, no. To so te kartice, ki jih priložimo ob naročilih v naši spletni knjigarni, moč pa jih je dobiti tudi na sejmih. Tole bo letnik 2018, prva.


Živel, Dean, skratka, in toplo nam dobrodošel! Ful smo te veseli.