Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

Končno: MARIBOR!! 25. 6., Mestni park, 10h - 20h

No, dovolj dolgo se je pripravljalo, zdaj pa, končno & vendarle: VigeVageKnjige v MARIBORU!!

Predstavitev ARIOLa z ustvarjalno delavnico za mularijo, da tudi štajersko frocovje končno spozna Ramona, Brenčo, Šimeta, Gromskega konja, Babico Danico, Behemota knjigarnarja, Petulo ter carja nad carji, Ariola osebno!

Delavnica izdelovanja ta glavnih fac iz Ariola v podobi papirnatih lutk, takih, ki premikajo roke in noge ter se derejo, ko jih požgečkaš pod pazduho (naah, ok no, včasih me nekoliko zanese ... LAHKO se derejo, če se mulc ali mula dere z njimi), bo potekala v dveh terminih: za bolj nespečne se začne ob 10h in traja do 13h, za one bolj ležerne pa se začne ob 16h in traja do 20h. Oboje pa na SOBOTO, 25. 6., na Art Kampu v Mestnem parku v Mariboru. Delavnica, ki jo vodi Maša Ogrizek, je brezplačna & za mularijo je obvezna, jasno. ;-)

Hkrati bojo ves dan, takisto PRVIČ v Mariboru, na štantku na voljo VSE knjige založbe VigeVageKnjige. Vseh 6 komadov iznenadov - na enem mestu. In kaj je lepšega, kot da je to eno mesto v parku. Po knjigo v park, skratka. No, to je možno samo f totem Maribori, ne. Čuj. Te se pa vidimo, ne. F parki. (Ja, saj vem, saj vem, ampak če je pa tako fajn. Ne. Čuj. Te. He, he.)