Poziv založnicam in založnikom

Spoštovane kolegice založnice in kolegi založniki,

lepo vas pozdravljamo ter vam sporočamo, da bomo marca odprli knjigarno v Mariboru. Ime ji bo Mariborka, stanovala bo na naslovu Koroška 6, velika bo dobrih 16m2, v njej pa bi želeli poleg knjig naše založbe prodajati tudi izdaje drugih slovenskih mikro in majhnih založb ter samozaložnic_kov.
Pogoji sodelovanja bodo enaki, kot jih zahtevamo zase: 30-odstotni rabat, 30-dnevni plačilni rok.
Izbor knjig za prodajo v knjigarni bo kuriran, saj smo prepričani, da mora imeti knjigarna dušo in slediti lastni politiki, opravili ga bosta dve naši knjigarki.
Če bi želeli s svojimi knjigami sodelovati, če bi torej del svojega založniškega programa želeli prodajati v Mariborki, vas vljudno prosimo, da nam posredujete spisek izdaj različnih literarnih žanrov, ki se vam zdijo primerne in ki jih imate na zalogi (nekako do 30 naslovov), ter kratke opise posameznih knjig, da se bomo lažje znašli.
Mi vam bomo nato čimprej sporočili naš izbor ter vas prosili za dvoje: za podpis pogodbe o sodelovanju, ki vam jo bomo poslali, ter za dostavo izbranih naslovov na lokacijo. Knjige nam boste seveda lahko tudi poslali_e po pošti.
Vnaprej vas vljudno prosimo za hiter odgovor in posredovanje seznama, da bomo celotni postopek lahko opravili do otvoritve knjigarne v marcu. Najlepša hvala že vnaprej! Za morebitna vprašanja se, prosimo, obrnite na Zalo: zala@vigevageknjige.org.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo,
VigeVageKnjige,
zanje Anja Zag Golob,
glavna urednica.