Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

Prihaja Kate Evans!

V Ljubljano prihaja naslednji teden Kate Evans, avtorica risoromana o življenju in delu Rose Luxemburg RDEČA ROSA, ki smo ga izdali lani konec novembra. Sodelovala bo v okviru festivala stripa Tinta na več dogodkih, ki jih je Matjaž oblikoval v ličen plakat, objavljen tu spodaj.

Posebej opozarjamo na debato v torek, 10. 10., ob 19h v atriju ZRC SAZU (mimo kafiča LP in naprej v atrij), kjer se bodo gostje N'toko, Aigul Hakimova in Kate Evans pod taktirko Aneja Korsike pogovarjali o begunski problematiki, pričeli bodo pa pri Rdeči Rosi. Dogodek je enkraten in absolutno vreden pozornosti, nanj pa se pride brez vstopnine.

Kdor je zamudil, ima v četrtek znova priložnost, prisluhniti živemu pripovedovanju Rdeče Rose v Vodnikovi domačiji ob avtorski muziki Draga Ivanuše in animacijah Jureta Lavrina. Kratek pozdravni nagovor Kate Evans, nato pa akcija s Špelo Frlic. Ob 19h.

V soboto popoldne pa se dobimo na tradicionalnem stripovskem sejmu pred Katedralo v KinoŠiška, kjer bo Kate Evans glavna gostja naše mize, podpisovala bo knjige, na voljo bo Rdeče Rosa, pa tudi njena nova knjiga "Threads: from the refugee crisis", ki je izšla pri založbi Verso junija letos. Popoldne enkrat - točno uro še sporočimo - pa pripravljamo na sejmu s Kate tudi intervju (vprašanja iz publike dobrodošla).