Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

Sejem (,) sejem! 3. del: Imejte rdeč božič!

Torek je dan za Substral, če je Substral postavljanje štanta. Reportaža o tem naporu pojma & mišic sledi, medtem ko se z Borom matrava s šraufi (ok, ok, medtem ko se Bor matra s šraufi) pa predstavljamo novo & ekskluzivno serijo, že drugo (prva)! Tokrat, času primerno, božičnih voščilnic. V skladu z našo glavno sejemsko gostjo so seveda dominantno roza. Takoj navedek avtorstev, da ne bo kake pomote: ideja in slogan - Deja, izvedba - Uroš & Matjaž, tisk - Birografika Bori. Voščilnice bodo na voljo, dokler ne poidejo, na voljo pa so zgolj in samo na štantu. Pridite si zbrat svojo! Hoteli smo glanc, imeli bomo glanc! Rukija iz tiskarne je rekla: a pa nisi ti bolj za mat? Sem rekla jaz: razen za božič.

Serijo "Imejte rdeč božič!" torej sestavlja 5 motivov v istem razmerju, to je 80 vsakega, od katerih je naneslo, da so štirje poležani in en privzdignjen. Skrajno so primerne, in to je namreč njihova prvinska prednost, za voščevanje veselih praznikov tako rdečim kot črnim, predvsem pa vsem vmes. Takozvana bilaterala tu - končno enkrat - deluje ter ustvarja zavidljiv presežni učinek, če se smem tako izraziti, četudi vem, da se lastna hvala pod mizo vala. Tako se to dela, bi se reklo v isti maniri: skupaj & eksponentno v boju za isti cilj, mar ne. In vselej z roza okvirčkom, vselej z roza okvirčkom.

V komentarjih, prosim, izvolite pustiti vaš glas za najljubši motiv, da vidimo, kako kaj kotirajo. Kar pogumno. Po vrsti si pa spod sledijo (da veste, za katerega glasujete):

1) Dva kralja & kraljica,

2) Rudolf & Rudolfina,

3) KokaRosa,

4) Maria Rosa in

5) Rosalaura.

voscilnica2 voscilnica3 voscilnica4 voscilnica1 voscilnica5