Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

Sezona 3, knjiga 2!

Okej, sobota je znani dan za Substral, ampak nedelja, nedelja je pa za predstavitev novega čtiva!  Kronološko prva knjiga, ki bo v letošnji sezoni izšla pri VigeVageKnjigah, bo tale tu: naslednji, že četrti sveženj novih dogodivščin zdaj že vsem dobro znanega modrega osliča z ogromnimi očali in s svinjsko dobrim prijateljem, ki tudi v tem nadaljevanju obilno nastopa, četudi je sama knjiga podnaslovljena "Krasna kravica".

ARIOL je namreč še vedno nesmrtno zaljubljen v Petulo, Brenčina nasmrtna ljubezen do njega pa prav tako ne popušča. Četrto nadaljevanje prinaša dvanajst novih zgodb: Noč pri nonotu ERVINU in noni MILOJKI (to sta ta dva, ki kao nista naglušna, z morja, od fotra mama in ata), Huda gripa (ptičja, jasno, cela epidemija),

Na bencinski (kjer gre Ariol med drugim lulat in ima pri tem kar kaj preglavic), Kje imam ključ? (priročno vprašanje, ko človek piše test iz matematike), Stric PEDRO pride na obisk (moja najljubša, očitno), Strojček carja razreda (z Ramonom v glavni vlogi, jasno), Grafit (težave z ljubezensko izjavo), DONG! (kar bi lahko pomenilo karkoli, a slučajno pomeni divje pozibavanje zvonov v vaški cerkvi, še ena od Ramonovih blesteče butastih idej), DISKOKVIN (žurka v maskah s starim gramofonom),

Bolhe (še ena epidemija v razredu, tokrat kar dve!), Nasmeh, prosim! (moja druga najljubša, razredno slikanje, nočna mora na kvadrat, heh heh)

in še Si se zaletel, Ariol! (fuzbal, ki ne sme manjkati).
ARIOL - KRASNA KRAVICA, čigar naslovnica je nezgrešljive barve & komaj smo čakali, da pride končno roza na vrsto, bo izšel še pred poletjem. Za na morje, skratka, bo! :-)