Brezplačna poštnina v Sloveniji – za naročila v vrednosti 30 eur ali več!

Srečn'ga pa zdraw'ga!

Živeli!

Navdušeno izkoriščam zadnji dan starega leta za zahvale & čestitke. :D Najprej zahvale, jasno. Že kar takoj opozarjam na zvečano rabo navduševalnih pridevnikov ... halo! Na tak dan se pa skor že spodobi & je pravično, heh heh.

V imenu vseh nas na založbi en tolst in rdečeličen HVALA bralkam in bralcem VVKnjig, s posebnim poudarkom na mulariji, ki odrašča tudi z Ariolom in Škatlo. Okol nas obrne vsakič, ko uleti kak mulc ali mula s citatom iz Ariola. Na sejmu je bilo par takih momentov, ko sva se s Katjo na to foro režali dobesedno od ušesa do ušesa, se butali s komolčki in skakali v luft od najčistejše sreče ... če je za kaj zakon delati knjige, je za to. In seveda ... PAROBEK! ?

HVALA seveda tudi vsem, ki naše knjige kupujete, ki kličete in rečete: "Br dan, tole ... tole ... Brodeckovo poročilo, tole rabm ... samo se mi mudi, ker je za darilo, a lahko to kje takoj kupim? Aha, aha ... ja, mam kuli ... aha, ja, vem, kje je to ... Pa a zihr majo? Aja, da pokličem pa preverim ... seveda, seveda ... ja, vam tudi ... Srečno tud vam!" HVALA za vsa naročila preko naše spletne knjigarne in dobre želje na FB in po mailih, vseh smo jih veseli in prav nam pridejo, ker ... mislim, priznajmo si, ni vedno vse ko po putru in ni vedno lahko, ma da ne jamramo, ker je v takih primerih še vedno boljš it škatle v klet prekladat al pa prah z njih brisat. Vedno je pa tut kaj za poštempljat kje, heh.

Dejstvo je, da v štirih letih opažamo porast na vseh področjih, kar nas iskreno in skrajno veseli. Pošteno: pa i više od toga. Še vedno seveda dajemo vse od sebe, ampak brez odmeva in konkretne podpore na drugi strani bi se premikali bolj v (lastnem) krogu. HVALA & JUHEJ za oboje.

Potem: HVALA vsem knjigarnam & drugim kultnim placom, ki delajo z nami, ta sodelovanja so definicija pojma "dragoceno", saj nam omogočajo priti do publike, ki je sicer ne bi dosegli, imamo pa na tak način tudi kar najbolj neposreden stik in komentar tega, kar delamo. HVALA knjižničarkam in knjižničarjem, ki nas zdaj večinoma že jemljejo popolnoma resno in zavoljo katerih imajo ljudje po celi Sloveniji priložnost, priti v stik z našimi knjigami. To je skrajno neprecenljivo.

In pol HVALA vsem v VVeKipi, uredništvu & podpori & finančnemu odseku & stalnim in rednim sodelavkam in sodelavcem, ki vsi skup sestavljamo našo četico smelega koraka. Bravo - you people rock my socks, honestly. S svojo predanostjo, idejami, spodbudnim pristopom ter navdušenjem nad knjigami, ko pridejo iz tiskarne in jih prvič pošlatamo, vsakič znova je isto, mast, mislila sem, da se bo to uneslo, pa je ravno nasprotno, ona fotka s sejma, kjer se objemata Matjaž in Katja, držeč v rokah enega prvih izvodov Brodecka iz tiskarne je en mojih najljubših spominov iz leta 2017 vobče. Ker to je dejansko precej noro. VVK se zložno veča & upati je, da s potencialnim uspehom na razpisu v letu 2018 tudi dokončno profesionalizira, vsaj v prvem ( = honorarnem) koraku. Evo, če imam lahko eno željo za založbo, imam za drugo leto to.

S čimer pridemo do želja. Mnja ... srečn'ga pa zdraw'ga vsem, a ne! Da bi bili veseli, debeli in ne okosteneli, da bi prebrali čimveč knjig, tudi takih, ki se zdijo na začetku zagulene in naporne, ker take so praviloma najboljše za gojitev kritičnega duha, da bi bili zdravi, zadovoljni in da bi imeli tak produktiven mir, v katerem človek lahko dela, ima rad in razmišlja. S svojo glavo. Tk nekot. :-) Zaj pa le naprej, 2018 ... da te vidimo!

Evo ga. Za letos je to torej nekak to. Ali, kot pravi šlager ... kar je staro, se novo zdi.

Živeli!

Anja